Tauw – Deventer (NL)

Tauw is een Europees ingenieursbureau met een sterke positie op het gebied van milieuadvies. Tauw werkt aan een mooie, schone, veilige en duurzame omgeving.

Studio Groen+Schild wilde dit laten zien in het ontwerp van de nieuwe entree aan de Handelskade in Deventer. Een verticale tuin markeert de nieuwe entree, de dubbele hoogte van de kamer zorgt voor ruimte, licht en allure. De houten lamellenwand verbindt de begane grond visueel met de eerste verdieping, waar meerdere werkplekken zijn. De zaal is voor Tauw dé plek om gasten te ontvangen en elkaar te ontmoeten, in een kleurrijke en inspirerende omgeving. De keuze van meubels en kunst dragen bij aan het interieur. Wat ooit een laboratorium was, is nu een gastvrije entree.

Klant: Tauw Groep
Locatie: Deventer
Architect: Studio Groen+Schild
Opdrachtgever: Koopman Services

© Copyright - Eterno Minerals of the World BV