TNA leden bezichtigen Terrazzo vloeren Erasmus-MC Rotterdam

Een kleine twintigtal terrazzoprofessionals zijn uitgenodigd op de bouwplaats van het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. In dit grootse bouwwerk van Nederland wordt een grote hoeveelheid terrazzo-vloeren aangebracht. De niet traditionele aanpak van het werk was mede aanleiding voor NOA sectorvereniging TNA om de verrichtingen te bekijken. Er werd uitgebreid informatie gegeven over de werkwijze en de logistieke problemen op dit grote werk.

Tijdens de vergadering van TNA (verenigde terrazzo bedrijven) in de bouwkeet van de Bouwcombinatie Nieuwbouw Erasmus MC gaf Cor Hoogeveen van Eterno Terrazzo een indrukwekkende presentatie. De presentatie ging over de realisatie van de complexe terrazzo vloeren van de nieuwbouw van Erasmus MC.

Na de vergadering en presentatie gaf Cor ook een rondleiding zodat de TNA-leden de vele vierkante meter die door Eterno Terrazzo zijn gerealiseerd, aangevuld met prefab terrazzo trappen van partner Tomaello, met eigen ogen konden ‘inspecteren’. Ook vroeg Cor, samen met Giulio Tomaello oprichter van Stichting Toetssteen, aandacht voor de bouw van het vrouwenziekenhuis Nokor Tep in Cambodja. Hiervoor trok Cor speciaal het blauwe Nokor Tep shirt aan (hoogstpersoonlijk in Cambodja aangeschaft tijdens de laatste bouwreis). De terrazzo bedrijven reageerden enthousiast op de oproep om gezamenlijk (enkele) vloeren van het in aanbouw zijnde ziekenhuis in Cambodja ter hand te nemen.